Justin și Hailey Bieber au strălucit la un eveniment la care au participat în Los Angeles. Doamna Bieber a atras toate privirile, datorită ținutei pe care a purtat-o. Modelul a ales o rochie lungă, de gală, iar Justin a optat pentru un smoking, pentru a respecta dress code-ul. 

Doamna și domnul Bieber au participat la un eveniment la care au purtat ținute de gală și au primit o mulțime de laude. Hailey a optat pentru o rochie lungă, din catifea, cu inserții de dantelă transparentă pe lateral, care i-au pus în valoare picioarele lungi și lucrate, și a asortat un machiaj glam și o coafură de seară. Și Justin Bieber a fost la înălțime și a purtat un costum negru tip smoking, cu cămașă albă și papion și pantofi eleganți. Ocaziile în care îl vedem pe Biebs la costum sunt destul de rare, iar cu unele apariții elegante o dă în bară. Artistul a fost criticat în trecut pentru că nu și-a ales inspirat costumul, dar de data aceasta haterii nu au mai avut ce să spună.

Bieber a postat mai multe fotografii de la eveniment pe contul lui de Instagram, dar și paparazzii au fost pe fază și i-au surprins pe cei doi atunci când au ajuns și când au plecat de la locație. Justin a fost foarte grijului cu soția lui și a încercat permanent să o protejeze de fotografii insistenți.