Cardi B se lansează în industria de beauty. Artista vrea să creeze o linie proprie de produse de îngrijire pentru păr, după ce mai multă lume i-a comentat la o filmare în care s-a afișat cu părul ei natural. Cardi a luat foc și a anunțat că se gândește să lanseze o linie de produse destinate femeilor cu origini afro. 

Femeile de culoare se confruntă cu provocări serioase atunci când vine vorba despre păr și îngrijirea lui, iar Cardi B știe foarte bine acest lucru. Textura firului de păr este diferită, așa că femeile afro-americane au nevoie de produse de styling special destinate tipului lor de păr și apelează la tehnici de a-l aranja puțin mai complicate decât restul doamnelor și domnișoarelor. Iar Cardi B știe foarte bine acest lucru, pentru că s-a confruntat cu aceste probleme pe propriul… păr. Artista a anunțat că a lucrat la o linie de produse cosmetice special concepute pentru cele care au părul ca al ei. 

Record la puterea a cincea. Cardi B scrie istorie după prestația de la Grammys. Cu ce se landă?

Artista a anunțat pe Instagram că va lansa o linie de produse de styling destinate părului și a postat și o serie de fotografii cu ea, în care se poate vedea cum arată părul ei atunci când nu este aranjat. (Swipe ca să vezi imaginile).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)