După ce s-a afișat cu un look care i-a dus cu gândul pe fani la Tokio din ”La Casa de Papel”, Antonia lovește din nou. De data aceasta a apărut pe Instagram cu părul mov și i-a indus puțin în eroare pe cei care o urmăresc. 

Antonia e genul de artistă căreia îi place să experimenteze constant cu look-ul ei. Din când în când, apelează la mici trucuri pentru a vedea cum i-ar sta cu părul scurt, cu breton, cu tunsori asimetrice sau cu părul vopsit în culori care mai de care mai originale. Chiar dacă nu se grăbește să facă schimbări radicale și ireversibile, asta nu înseamnă că nu poate să se joace cu extensii, peruci sau filtre pe Instagram. Antonia a postat pe Stories o poză în care are părul într-o nuanță de mov, culoarea lavandei, și trebuie să recunoaștem că o prinde foarte bine! 

Nu, artista nu a trecut pragul salonului pentru a-și schimba culoarea de păr, ci a folosit un filtru de pe Instagram extrem de popular, care îți permite să încerci tot felul de culori de păr, pentru a vedea dacă merită să faci schimbarea. Look-ul i-a dus pe mulți cu gândul la apariția lui Kylie Jenner la Met Gala în 2019, când a venit cu părul vopsit într-o nuanță asemănătoare de mov.