Face ce face și surprinde cu fiecare apariție. Jennifer Lopez, căci despre ea este vorba, este în cea mai bună formă a ei și a avut o apariție extrem de îndrăzneață la un eveniment dedicat muzicii. 

J. Lo a împlinit recent 52 de ani, dar le face concurență multor puștoaice care au jumătate din vârsta ei. Diva este îndrăgostită și arată mai bine ca niciodată, iar curajul de a-și afișa formele cu fiecare ocazie nu îi lipsește. Jenny from the block s-a întors recent din Italia, unde a participat la prezentarea noii colecții Dolce & Gabbana și a purtat ținuta cea mai extravagantă din colecție. Acum, diva a revenit în S.U.A., unde a participat la gala de decernare a premiilor Video Music Awards. 

Jennifer Lopez, gafă de proporții la un eveniment dedicat modei. Ce au observat fanii?

Jennifer Lopez a purtat o ținută extrem de provocatoare, compusă din două piese: un top negru, scurt, cu mânecă lungă și cu șnururi pe decolteu, la care a asortat o fustă mini, argintie, cu decupaje și șnururi pe laterale. Cei care au văzut fotografiile au observat imediat un detaliu care nu are cum să fie trecut cu vederea: J. Lo nu a purtat lenjerie intimă, nici în partea de sus, nici în partea de jos, pentru că s-ar fi văzut inestetic prin decupajele outfit-ului. Diva a asortat la ținută o pereche de sandale înalte, iar pielea bronzată și coafura tip messy waves au completat look-ul final. Îi stă bine?