Cea mai nouă ediție Splash! Vedete la apă, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 aduce în fața telespectatorilor o nouă serie de concurenți gata să îşi testeze limitele, dar şi să le împărtăşească acestora trăiri emoționante din viețile lor. Este şi cazul lui Jador, care i-a lăsat fără cuvinte pe jurați şi prezentatori în cadrul celei de-a cincea ediții Splash! Vedete la apă, de la Antena 1. 

    Originar din Bacău, locul unde s-a filmat cel mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, Jador le-a mărturisit tuturor nu doar că nu a ajuns niciodată la acest bazin, ci chiar nu ştia de el: „Eu locuiam la țară! Nici nu ştiam că există locul ăsta! Păi aveam eu bani de aşa ceva? Aveam eu bani să ies în oraş?”, a spus emoționat concurentul, care a mai dezvăluit faptul că a învățat să înoate, ca mai toți copiii din sat, la gârlă, iar săriturile le-a exersat de pe un pod înalt de doi metri. Cum se va descurca Jador în cadrul concursului şi, mai ales, dacă va ține cont de sfatul mamei sale, care i-a interzis să sară de la 10 metri, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediție Splash! Vedete la apă, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

    Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Doinița Oancea, Maria Ilioiu, Elena Ionescu, Stelian Milu, Jador şi Blaze, dar şi Rikito Watanabe, Black Matias, Marian Pavel, Raluca Podea, Adriana Bahmuțeanu şi Sandy sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.  

    Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenoarea Clara Gherase vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ține sub observație concurenții pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!