Crăciunul se sărbătoreşte în familie, iar echipa I.A. cu stil a ales ca anul acesta, Ajunul să o surprindă în casa familiei Vintilă. Soții Maria şi Gigi, care de curând au aniversat 41 de ani de căsnicie, au apelat la echipa emisiunii I.A. cu stil, difuzată în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, pentru o schimbare, însă au primit în schimb ceva ce nu ar fi sperat vreodată, pentru că Iulia Albu a gândit pentru ei un reveal cu totul şi cu totul deosebit. 

Cu ajutorul renumitului fotograf Gabriel Hennessey şi cu un concept special gândit de Iulia Albu pentru ediția specială I.A. cu stil din Ajunul Crăciunului, dorința soților Vintilă a fost îndeplinită, aşa cum nici nu sperau vreodată. Echipa I.A. cu stil a ales ca schimbarea lor să fie una memorabilă şi sub pretextul înmânării personale a fotografiilor, cei doi soți au fost invitați în centrul Bucureştiului să admire rezultatul şedinței foto exclusiviste, proiectată pe fațada media a unui complex comercial. 

“In momentul în care i-am cunoscut pe cei doi şi am realizat că în ciuda poveştii lor extraordinare de viață nu au şi nişte amintiri “palpabile”, am decis să schimbăm puțin dedznodământul emisiunii şi să facem un reveal de care să îşi amintească întreaga viață. Consider că i-am ajutat să îşi depăşească toate barierele!”, a declarat criticul de modă, Iulia Albu. 

Cum au reacționat soții Vintilă, telespectatorii vor putea urmări în ediția specială I.A. cu stil, difuzată în Ajunul Crăciunului, de la ora 18:00, la Antena Stars. 

În fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, Iulia Albu este gazda emisiunii I.A. cu stil. Criticul de modă îi ajută pe cei care doresc să arate fabulos la cele mai importante evenimente din viața lor şi îi consiliază pas cu pas, alături de echipa sa, pentru ca la final, apariția lor să fie una cu adevărat stilată. Indiferent de tipul evenimentului, Iulia Albu știe că stilul este cheia oricărei aparitii, care poate transforma orice persoană, radical. Fie că îi ajută să îşi aleagă ținuta pentru un eveniment important din viața lor, fie că îi învăță cum să dea un refresh propriei garderobe, criticul de modă este gata să îi ajute pe cei care vor apela la ea.