Îți place să călătorești? Există o aplicație care te poate ajuta să faci turul virtual al unor orașe, pentru a afla ce merită să vizitezi. 

O aplicație creată în România poate fi cel mai bun ghid turistic atunci când călătorești. Questo este un start-up românesc, iar aplicația te ajută să călătorești virtual în peste 100 de orașe din lume. Cum funcționează? Instalezi aplicația, iar atunci când ajungi într-un oraș nou, o pornești. Urmărești indiciile și provocările pe care le primești în aplicație, pentru a descoperi locuri interesante din orașul respectiv. 

Totul se desfășoară ca un joc, în care tu ai o misiune pe care trebuie să o îndeplinești pentru a primi indicii. Pe măsură ce rezolvi sarcinile, ajungi la diferite puncte de pe traseu și afli poveștile locurilor respective. Aplicația combină informații de la localnici, de la ghizi turistici și de la tour-operatori din locurile respective, pentru o experiență cât mai realistă. Poți folosi Questo și în orașul în care locuiești, dacă este disponibilă, ca să afli lucruri nebănuite despre el. 

Questo are conținut despre peste 100 de orașe din 30 de țări din lume și este disponibilă în zece limbi de circulație internațională.