Cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii va avea premiera pe 2 şi, respectiv, 3 mai şi va fi difuzat în fiecare luni şi marți, de la 20:30, la Antena 1. 

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieții lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relației, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentații. Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island i-au primit cu brațele deschise pe curajoşii care au vrut să trăiască experiența care a schimbat viețile multor perechi de îndrăgostiți. 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenților noului sezon, ce va fi difuzat in fiecare luni şi marți, începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1. 

    „Sunt meniți să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii. „Ați ajuns aici cu un scop clar, să aflați răspunsurile la întrebările pe care vi le-ați pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect! E posibil ca unii dintre voi să nu treacă testul suprem al iubirii!”, i-a avertizat Radu Vâlcan, prezentatorul celui mai fierbinte reality show de la Antena 1, pe concurenții celui mai nou sezon! 

Ce concluzii vor trage noii concurenți după experiența de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 2 mai, în fiecare luni şi marți, la Antena 1. 

 

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulțime de surprize. Noi poveşti de viață, mai multe ispite, noi locații şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locație de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relație şi tentație, la Insula Iubirii.