Cu toții avem în telefon o mulțime de aplicații care ne scot din încurcătură atunci când avem nevoie. Pe lângă aplicațiile de taxi, de cumpărături online, de editat fotografii sau de orientare în spațiu, orice femeie are nevoie de câteva ”ajutoare” virtuale care să îi facă viața mai ușoară. 

Așadar, acum vorbim cu doamnele și domnișoarele. Dacă încă nu v-ați instalat aceste trei aplicații, e timpul să o faceți. Ne mulțumiți mai târziu!

1. Clue

Orice femeie are nevoie de o aplicație în care să își noteze anumite schimbări hormonale care au loc pe parcursul lunii, iar Clue e cea mai inspirată alegere pentru asta. 

2. Mint

Dacă vrei să fii mai organizată în ceea ce privește bugetul, Mint e o aplicație care face treaba mai simplă. Poți seta un anumit buget pe care să nu îl depășești într-o lună și poți vedea exact pe ce cheltui banii. E utilă și dacă vrei să economisești, și dacă vrei doar să ții evidența cheltuielilor.

3. Wunderlist

Femeilor le place să facă liste pentru a fi mai organizate, fie că vorbim de liste de cumpărături sau liste cu ce ai de făcut pe parcursul zilei. Dacă te regăsești în această categorie, welcome to the club! Wunderlist va fi cel mai bun prieten al tău!