Pare că are măsurile perfecte, dar nu este tocmai așa. Inna are de-a face cu o provocare mare atunci când trebuie să își cumpere încălțăminte, din cauza numărului pe care îl poartă la picior. Artista nu își găsește niciodată pantofi pe măsura ei în magazine și trebuie să îi facă pe comandă. 

Faptul că este minionă vine la pachet cu o altă problemă pentru Inna. Artista poartă la picior 33,5 și nu își găsește niciodată încălțăminte care să i se potrivească. Potrivit tabloidelor, Inna apelează tot timpul la designeri de pantofi, pentru a-și face pe comandă încălțămintea de scenă și pe cea pe care o poartă în videoclipuri. Până acum câțiva ani, Inna și făcea pe comandă pantofii la celebrul designer Christian Louboutin. 

Așadar, dacă vezi vreodată o pereche de pantofi sau cizme la Inna și vrei să ai și tu o pereche la fel, sunt șanse minime să îi găsești în magazine. Măsura pe care Inna o poartă este la limită, fiind cea mai mare mărime disponibilă la încălțămintea pentru copii. La adulți, mărimile la pantofi încep de la 35. Cu toate că de cele mai multe ori apelează la ateliere de încălțăminte, Inna a recunoscut că are în dressing și pantofi cu unu sau două numere mai mari, pentru că nu s-a putut abține să nu îi cumpere. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)