Inna a găsit costumul de baie perfect pentru ea și nu putea să nu împărtășească și cu fanii ei de pe Instagram descoperirea. Artista a încins rețeaua de socializare cu o fotografie de la plajă și a primit peste 100.000 de like-uri în timp-record. 

#SweetBeginning. Inna a început să cânte dintr-o pură întâmplare. Ce nume de scenă avea la început?

Inna știe să își pună în valoare calitățile fizice, indiferent că poartă ținute extravagante, concepute pentru scenă sau pentru videoclipuri, outfit-uri casual sau un banal costum de baie. Artista este minionă, dar trage din greu la sală, pentru o siluetă suplă și forme armonioase. Așa se face că o apariție a ei în costum de baie nu are cum să fie trecută cu vederea de către cei care o urmăresc online. La fel s-a întâmplat și acum, când Inna a postat o poză cu ea într-un costum de baie negru și a scris în dreptul imaginii: ”Mi-am găsit costumul de baie preferat”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Secțiunea de comentarii s-a umplut imediat de complimente, iar like-urile au curs. În doar două zile de când a fost publicată, imaginea a adunat aproape 130.000 de aprecieri pe Instagram. Inna este într-o formă de zile mari și a lansat recent ”Maza”, a doua piesă pe care o promovează de pe cel mai recent album. Videoclipul se bucură de 6,6 milioane de vizualizări, în două săptămâni de când a apărut pe YouTube.