De când a devenit cunoscut și până acum, Maluma și-a transformat corpul într-o adevărată pânză de desen. Pretty boy are peste 20 de tatuaje, iar semnificațiile unora dintre ele au fost decodificate de către el. 

Din când în când, Papi Juancho aka Maluma, își arată tatuajele în toată splendoarea, pe Instagram. Și are ce arăta! A adunat, în câțiva ani, nici mai mult nici mai puțin decât 24 de desene și mesaje pe piele, iar astăzi îți spunem ce semnificație au o parte dintre ele. 

Maluma a povestit că și-a făcut primul tatuaj când avea 14 ani, iar mama lui nu a fost prea încântată. Și-a scris pe picior câte o silabă din numele mamei, tatălui și surorii lui și așa a ieșit ”Maluma”. Mai târziu l-a folosit ca nume de scenă. 

Probabil cel mai evident este tatuajul cu leul, pe care îl are pe piept. ”Eram foarte tânăr și treceam printr-o perioadă foarte dificilă a vieții mele. Aveam nevoie de putere și de aceea mi l-am făcut”, a povestit Maluma. 

”Niciodată nu voi uita de unde vin, Medellin, orașul visătorilor” a spus Maluma despre orașul lui natal, al cărui nume și l-a tatuat și pe piept, alături de 1994 (anul nașterii lui).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Tatuajul cu porumbelul de pe gât a fost făcut de artistul Stefano Alcantara, în avionul privat al lui Maluma, la peste 10.000 de metri altitudine. ”Porumbelul simbolizează pacea. Și-a dorit ceva să reprezinte zborul și a fost o coincidență că l-am făcut în aer. Mai este și ideea că cerul e limita, care are și o semnificație aparte pentru cariera lui”, a povestit artistul. 

Tot Stefano i-a făcut și tatuajul de pe brațul drept: patru elefanți (o altă referință la familie), un trandafir și un înger păzitor.

Tatuajul de pe gât - 11:11 - este numele celui de-al patrulea album de studio al lui. 

Maluma și-a tatuat ”Feet on the ground” pe laba piciorului.

Pe brațul stâng, Maluma are un tatuaj de tip full sleeve. Are scris numele primului lui album, ”Magia”. 

Coroana de pe gât simbolizează recunoștința lui față de oamenii care i-au fost loiali de-a lungul timpului.