Noul an vine cu o serie de surprize pentru telespectatorii postului Happy Channel. Începând din 6 ianuarie, aceştia se vor putea bucura de premierele unor producții de succes internațional. Comedia romantică Dragostea pluteşte în aer şi serialul turcesc 1001 de nopți se numãrã printre noutãțile începutului de an de la Happy Channel.

Astfel, începând de joi, 6 ianuarie, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20:00, telespectatorii Happy Channel se vor putea delecta cu povestea comediei romantice Dragostea pluteşte în aer (Sen Cal Kapimi), producție care s-a bucurat de un mare succes în ultimul an. Serialul vândut în peste 85 de țări a obținut şi numeroase premii: în Turcia, la gala „Altın Kelebek Ödülleri”, unde a obținut premiile pentru „Cea mai bună comedie romantică” și pentru „Cel mai frumosc cuplu” – Kerem Bürsin și Hande Erçel, dar și în Mexic la „Premiile Produ 2021”, unde a fost desemnată „Cea mai bună telenovelă non-hispanică a anului”. Producția turcească îi are în prim-plan pe Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel), doi tineri frumoși care ajung în urma unor circumstanțe să se prefacă că sunt logodnici. În realitate, însă, cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă). De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași, multe momente amuzante și replici spumoase. 

Totodată, începând din 8 ianuarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Happy Channel telespectatorii vor putea urmări serialul turcesc 1001 de nopți (Binbir Gece), una dintre cele mai apreciate producții de gen. Productia 1001 de nopti a fost realizată dupa colecția de poveşti arabe One Thousand and One Nights şi regizată de Kudret Sabancı şi o are în centru pe Sehrazat, o tânără văduvă care are un băiat în vârstă de 5 ani, bolnav de leucemie. Aceasta va face eforturi disperate în încercarea de a-şi salva copilul, inclusive va accepta o propunere care îi va schimba radical viața. Despre ce este vorba, telespectatorii vor putea afla urmărind serialul 1001 de nopți în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Happy Channel.