În plină perioadă a vacanțelor, Happy Channel îşi răsfață telespectatoarele cu o producție în premieră în România. Începând din 29 iulie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, postul tv va difuza blockbuster-ul turcesc Flăcările destinului. Regizat de Ahmet Katıksız, serialul de tip dramă se bucură deja de succes în mai multe țări din Europa, fiind considerat una dintre cele mai bune producții turceşti de gen din ultimii ani. 

Flăcările destinului (Alev, alev) prezintă povestea a trei femei, Cemre(Demet Evgar), Rüya(Dilan Deniz – pe care telespectatatorii au putut-o urmări şi în  Çukur – Legea Familiei, serial difuzat de Happy Channel) si Çiçek (Hazar Erguclu -  ce a putut fi urmărită şi în Elita societății, tot la Happy Channel), ale căror vieți iau o întorsătură total neaşteptată în urma unui incediu izbucnit în timpul unei strângeri de fonduri. 

Astfel, telespectatorii le vor putea urmări pe Cemre, împreună cu fiica ei minoră, ce încearcă în permanență să scape de coșmarul violent al unei căsnicii care a început din dragoste, pe Rüya, care nu s-a confruntat niciodată cu partea amară a adevărului în viața ei frumoasă și privilegiată şi pe Çiçek, care este pe punctul de a-și pierde identitatea și frumusețea, în jurul căreia gravitează întreaga ei poveste.  Cu o existență total diferită şi poveşti de viață pe măsură, cele trei femei se intersectează în timpul unui incendiu şi de îndată ce flăcările se opresc vor afla pe propria piele că nimic nu va mai fi la fel ca înainte. Întreaga poveste va putea fi urmărită începând din 29 iulie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, la Happy Channel.