Noul an vine cu o serie de surprize pentru telespectatorii postului Antena Stars. Începând din 20 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21:00, aceştia se vor putea delecta cu un nou reality show, care îi are în prim plan pe Gabriela Cristea, soțul său, Tavi Clonda şi pe cele două fetițe ale cuplului, Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena. 

În cadrul reality show-ului Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, telespectatorii vor putea urmări imagini inedite din familia acestora, vor putea descoperi cum arată o zi obişnuită din viața lor, cum îşi împart atribuțiile, cum se împart cei doi între carieră şi rolul de părinți, dar şi la ce încercări sunt supuşi de către fiicele lor. 

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din fața micilor ecrane cu brațele deschise la noi acasă şi în viețile noastre! Nu este uşor, suntem conştienți că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experiență în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanență, ceea ce nu e puțin lucru, dar eu zic că vom face față cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viața noastră, dar cu siguranță una dintre cele mai mari!”, a declarat Tavi Clonda. 

Cum se vor descurca aceştia, telespectatorii vor putea urmări începând din 20 ianuarie, în fioecare miercuri şi joi, de la 21:00, pe Antena Stars, la Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea.