Doru Ana şi Romeo Visca se alătură distribuției proiectului Adela, ce va avea premiera joi, 14 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. În cel mai nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, Doru Ana îl va interpreta pe Traian Dincă, bunicul Adelei, un fost baron local, un tip conservator şi tradiționalist. Când acesta află că fiica lui a rămas însărcinată, la o vârstă fragedă, s-a simțit dezonorat, a ascuns-o la țară şi imediat după naştere a încredințat copilul altei familii, iar pe propria-i fiica a anunțat-o că acesta a murit la naştere. Peste ani, o veste cutremurătoare îl determină să îşi reunească nepoata cu tatăl ei, ca să îşi împace conştiința. 

„Reîntâlnirea cu echipa Ruxandrei Ion mi-a făcut o plăcere deosebită, îmi sunt dragi toți oamenii de acolo, de la actori, la cei din producție. De data aceasta, rolul meu, Traian, chiar dacă este unul definitoriu pentru povestea serialului, ca prezență nu presupune foarte multe apariții. Pentru mine însă, au fost interesante, ca actor. Pe mine mă puteți urmări chiar la premiera serialului, care va fi difuzată joia aceasta, de la 20:30, pe Antena 1. Faptul că am colaborat cu Ruxandra la toate aceste seriale pentru mine a însemnat în mod cert o creştere a notorietății. Încă mă strigă lumea pe stradă <<Domnule Lăzărescu, ce mai faceți?>>, iar asta nu-i deloc puțin lucru!”, a declarat Doru Ana. 

Romeo Visca completează distribuția serialului Adela cu rolul lui Valentin Dincă, nepotul loial al lui Traian Dincă, un rol total diferit față de cele jucate până în acest moment. Îngrijorat de dispariția bunicului său, Valentin vine la Bucureşti să îl caute. Vali este convins că Traian a fost ucis şi e hotărât să afle cine se face vinovat, chiar cu prețul libertății sale. 

Absolvent al New York Film Academy, din Los Angeles, Romeo Visca a urmat un stagiu complet de practică la Universal Studios si Warner Brothers, iar licența şi-a susținut-o la Warner Brothers. În prezent, actorul este stabilit la Londra şi a venit în România special pentru proiectul Adela, de la Antena 1. 

            “Mă bucur enorm să fac parte din acest proiect produs de Ruxandra Ion, ea fiind principalul motiv pentru care am fost de acord să revin în România, profesional vorbind. Când mi s-a propus rolul, am fost extrem de încântat, avand în vedere că este ceva total diferit față de ce am făcut eu până acum şi mi s-a părut o provocare interesantă. Personajul meu, Vali, este un contre-emploi senzațional şi sper că publicul îl va savura în fiecare secundă. Abia astept să urmărim împreună Adela, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 şi să trăim la intensitate maximă toată povestea acestui proiect minunat!”, a declarat Romeo Vişca. 

În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea serialului ce se bucurã de o echipã de producție cu o vastã experiențã în lumea serialului, dar şi de o distribuție de excepție. Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev  vor putea fi urmăriți în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în Adela.