Fără doar și poate, ”La Casa de Papel” este unul dintre cele mai apreciate seriale de pe Netflix. Convinși de succesul serialului, producătorii au decis să aducă în fața fanilor o nouă producție care se anunță a fi fire.

Alex Pina este omul din spatele serialului fenomen ”La Casa de Papel”. Alex și-a pus semnătura și pe scenariul serialului ”White lines”, iar acum, în 2021 are de gând să cucerească publicul cu ”Sky Rojo”. Serialul care are ca protagoniste pe actrițele Lali Esposito, Veronica Sanchez și Yany Prado va avea premiera mondială pe 19 martie și va avea 8 episoade de câte 25 de minute. Producătorii și-au asigurat fanii că aventura celor trei protagoniste și pericolele prin care trec îi va ține cu sufletul la gură.

Pe lângă ”Sky Rojo”, fanii așteaptă anul acesta și continuarea serialelor ”White lines” și ”La Casa de Papel”. Serialul ”La Casa de Papel” se va încheia cu sezonul 5, iar filmările au avut deja loc în Spania, Danemarca şi Portugalia și au început de pe 3 august.

Fanii cred că Helsinki ar putea fi următorul personaj care va muri în următorul sezon. ”Cred că Palermo sau Helsinki vor muri în următorul sezon. Cred că unul dintre ei se va sacrifica pentru celălalt”, a fost un comentariu pe Reddit. O altă categorie de fani crede că fosta soție a lui Berlin, Tatiana este de fapt inspectoarea Alicia Sierra.