Well, nici anul acesta nu sună prea bine pentru iubitorii de travel. Este din ce în ce mai complicat să organizezi o escapadă în afara țării, dar asta nu înseamnă că nu există soluții! Ele sunt chiar la noi în țară!

Pandemia instaurată în 2020 încă produce efecte, iar asta se resimte în toate sectoarele, mai ales în cel al călătoriilor. Agențiile de zbor, dar și cele de turism au avut destul de mult de suferit și, odată cu ele și persoanele care sunt travel addict și nu numai.

Rezoluția anului 2021 este libertatea de a călători și, până când vei putea parcurge destinații kilometrice până în destinații exotice, avem altă recomandare pentru tine. Unde mai pui că este doar la câțiva kilometri distanță de București?

Cabana Hug, din Breaza, județul Prahova a cucerit mii de pasionați de travel. Situată într-un peisaj de vis, cabana oferă un view pe care mulți nici nu și-l puteau imagina vreodată. Cabana Hug îmbină stilul vechi cu cel modern, iar asta este unul dintre marile plusuri ale destinației. Cabana este disponibilă pe site-uri specializate de booking, iar bătălia pe câteva nopți de cazare este una foarte mare.