Moda nu cunoaște granițe, iar momentele în care vedetele de la noi și starurile de afară poartă piese vestimentare sau accesorii asemănătoare sunt din ce în ce mai dese. De data aceasta, Antonia și Kylie Jenner sunt starurile despre care vorbim și care s-au afișat purtând același model de body, dar în culori diferite. 

Atunci când două sau mai multe vedete poartă ținute identice, este imposibil să nu le compari. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre siluete atât de diferite, cum au Antonia și Kylie Jenner. Prima care s-a afișat pe internet purtând body-ul cu pricina a fost Antonia. Artista noastră a ales un model de culoare neagră și a postat o fotografie cu ea îmbrăcată așa pe Instagram, în luna februarie. Body-ul este unul foarte decoltat, care pune în valoare bustul și abdomenul, iar Antonia are cu ce se lăuda. Nu este de mirare că fotografia a primit peste 120.000 de aprecieri pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Kylie Jenner a purtat același model de body, doar că a ales unul de culoare bej. Chiar dacă nu se laudă cu același abdomen lucrat ca Antonia, cea mai mică dintre surorile Jenner a arătat perfect la o plimbare nocturnă în body-ul cu pricina, pe care l-a asortat cu o pereche de jeanși albi.