Cardi B își pune în valoare burtica de gravidă în cele mai originale moduri. După ce a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, artista a făcut câteva fotografii extrem de îndrăznețe și le-a postat pe Instagram. 

Cardi și-a luat prin surprindere fanii atunci când a apărut pe scena de la BET Awards cu burtica de gravidă. Rapperița a păstrat tradiția de la prima sarcină și a făcut anunțul destul de târziu, dar în același mod: a ales să dezvăluie pe scenă faptul că urmează să devină mămică din nou. Imediat după ce a apărut în fața mulțimii purtând o salopetă care îi lăsa burtica la vedere, Cardi B a început să posteze și pe rețelele de socializare imagini cu ea însărcinată. 

Cardi B păstrează tradiția. Cum a anunțat artista că este însărcinată pentru a doua oară

Prima fotografie pe care a postat-o Cardi este o imagine cu ea, din profil, în care nu poartă nimic, cu excepția unui mulaj de ghips pe burtică și pe piept. La câteva zile, a postat o fotografie cu ea și cu Offset, în care nu poartă sutien. Artista a făcut și un pictorial alături de fetița ei cea mare, Kulture, în care sunt îmbrăcate la fel, și a scris în descriere: ”Știu deja că ăștia doi o să se iubească mult, dar o să se și certe mult, fiind o diferență de trei ani între ei... exact ca la mine și la Henry. Dar mai știu sigur că se vor proteja unul pe celălalt cum nu o va face nimeni”. Cele trei imagini au adunat, împreună, peste 35 de milioane de like-uri. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)