Nicole Cherry se bucură din plin de statutul de graviduță și profită de fiecare ocazie pentru a-și imortaliza burtica. Cireșica a profitat de vremea frumoasă pentru a se bronza și a postat și pe Instagram o imagine cu ea în costum de baie, în care i se vede burtica de gravidă în toată splendoarea. 

Nicole Cherry a purtat un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, care i-a pus perfect în valoare burtica de gravidă. Cireșica este însărcinată în patru luni, dar nu ia pauză deloc. Artista este mai activă ca niciodată și, după lansarea celui mai nou single al său și prezentarea de modă pe care a avut-o pentru brand-ul de haine pe care îl deține, viitoarea mămică a luat o pauză și a profitat de weekend și de vară, pentru a se bronza și a postat o fotografie pe Instagram. 

Surprise, surprise! Nicole Cherry a povestit cum a reacționat iubitul ei când a aflat că va deveni tătic

Cireșica urmează să devină mămica unei fetițe la sfârșitul anului și a povestit recent că plănuiește să rămână activă pe plan profesional până aproape de momentul nașterii. Nicole Cherry are o relație de doi ani și jumătate cu Florin Popa, un bărbat cu opt ani mai mare decât ea, pe care urmează să îl facă tătic. Așa arată artista în costum de baie, la patru luni de sarcină:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)