A trecut o lună de când Cardi B a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Artista profită de fiecare apariție pentru a-și pune în valoare burtica de gravidă, fie că asta înseamnă să poarte rochii mulate sau să renunțe la haine complet, așa cum a făcut-o în shooting-ul prin care și-a anunțat sarcina. 

Cardi B și-a surprins din nou fanii de pe Instagram, cu o ipostază hot. Rapperița s-a filmat în oglindă, purtând un costum de baie auriu și multe bijuterii de tip bling-bling. Cardi poartă un slip minuscul și, dacă nu ești atent, poți fi tentat să crezi că nu poartă deloc. Viitoarea mămică și-a accesorizat burtica cu niște lanțuri aurii, în ton cu brățările de pe mâini. Imaginile au fost văzute de aproape nouă milioane de oameni, iar Cardi a primit peste 16.000 de comentarii la postare. ”Faci ca sarcina să pară ceva atât de ușor”, i-a scris cineva în dreptul filmării. 

Cum o cheamă pe Cardi B în realitate și cum și-a ales numele de scenă? S-a inspirat de la o băutură celebră

Cardi are peste 100 de milioane de follow-eri pe Instagram, care îi urmăresc fiecare mișcare pe rețeaua de socializare. Atunci când nu postează poze cu fetița ei și a lui Offset, Cardi B se flexează în ipostaze care le pun pe jar imaginația celor care o urmăresc. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)