Adele este în cea mai bună formă a ei. Artista a slăbit incredibil de mult în ultimul an, este îndrăgostită din nou și toată lumea este cu ochii pe aparițiile ei din ultima vreme. Adele profită de orice ocazie pentru a-și afișa noua siluetă, iar acum presa tabloidă a dezvăluit și rețeta care a ajutat-o pe Adele să piardă atât de multe kilograme.

Potrivit celor de la Express.co.uk, Adele ar fi urmat un program care a combinat dieta cu exercițiile fizice concepute de un antrenor personal special pentru ea. Dieta care a ajutat-o pe Adele să piardă în greutate se crede a fi Sirtfood Diet. Este un program alimentar care se bazează pe consumul de alimente care conțin sirtuină, precum: varza kale, vinul roșu, căpșunele, ceapa, soia, pătrunjelul, uleiul de măsline, hrișca, nucile, ruccola, curmalele, caperele, afinele, cafeaua, ceaiul matcha etc. 

Cei doi cercetători care au elaborat dieta Sirtfood, Glen Matten și Aidan Goggins, au scris și o carte în care au detaliat cum funcționează regimul alimentar. Combinația care a ajutat-o pe Adele să piardă în jur de 30 de kilograme a fost consumul acestor alimente, care activează o proteină din organism care ajută la pierderea în greutate, deficitul caloric (consumul unui număr mai mic de calorii decât este nevoie) și un antrenament personalizat. Se spune că antrenorul lui Adele însuși este un mare fan al acestei diete și, cel mai probabil, el i-a sugerat regimul alimentar. În cazul lui Adele se pare că a fost un real succes. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)