Halsey, tipa care a cucerit planeta alături de The Chainsmokers, cu hit-ul "Closer", și a făcut înconjurul lumii cu o altă colaborare forză, "Him & I", alături de G-Eazy, fostul ei iubit, a decis să le arate fanilor cum arată de fapt în realitate. După ce în ultima vreme a "testat" o mulțime de peruci, artista a postat pe contul ei de Twitter un selfie în care apare în cea mai naturală ipostază.

Dacă v-ați obișnuit cu Halsey blondă, aflați că nu este deloc așa. În realitate este brunetă și are părul creț. Abia acum înțelegem de ce în aprilie, artista îi certa pe hotelieri printr-o postare pe rețelele de socializare că nu pun la dispoziție și produse de îngrijire pentru părul persoanelor de culoare.

 

Kylie Jenner a purtat o bluză pe care oricine și-o poate permite, iar acum toate adolescentele o vor!

Selfie-ul postat de Halsey pe Twitter a stârnit un val de comentarii apreciative și deopotrivă răutăcioase. Artista nu s-a sfiit să le răspundă haterilor și a făcut-o în stilul ei caracteristic: "Nu pot să cred că am petrecut un afurisit de an întreg să îmi cresc buclele sub acele peruci pentru ca voi toți să spuneți că părul meu natural arată ca o perucă".