Anii '90 au fost o perioadă ciudățică din punct de vedere al trendurilor. Dar nu tot ce vine din perioada aia este chiar rău. Cel puțin nu la fel de rău ca unele coafuri, de exemplu, din anii '80...

HAIRSTYLE. 8 trenduri care vor "rupe" în 2018

Dacă tot vorbim de păr, uite aici câteva trenduri de hairstyle de acum 20 de ani care ar putea reveni fără probleme la modă:

A primit numele după Rachel din "Friends" şi felul în care şuvițele tăiate în scări încadrau fața a transformat-o într-un trend la care s-a renunțat cu greu. Şi poate fi la fel de actuală şi azi

Tipele petreceau ore întregi în oglindă pentru ca această coafură să le iasă perfect. Nu ar fi rău dacă ar reveni la modă, mai ales că se poartă din nou accesoriile pentru păr. Imaginați-vă cât de tare ar fi cu o clamă colorată, cu o bentiță sau o bandană.

La cât de vizionat era "Sex and The City" în anii '90, nu miră pe nimeni că această coafură a prins atât de bine.

Legată cu un elastic banal sau cu un "scrunchie", poate chiar cu o eşarfă, coada prinsă în vârful capului nu a "murit" de fapt niciodată. Şi nici n-avea cum, pentru că este una dintre cele mai simple "coafuri".

Acum câteva secole se numeau noduri Bantu. În anii '90 o vedeai peste tot pentru că era o coafură "statement".

Dacă nu purtai părul prins, cu două şuvițe lăsate să cadă de o parte şi de alta a feței, nu existai la un moment dat. Nu era un stil chiar rău şi le dădea fetelor un soi de "cuteness".