Potrivit SATI, în luna decembrie, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în top, cu 16.657.605 vizitatori unici.

A1.ro este liderul absolut al site-urilor de divertisment autohtone și s-a clasat încă o dată pe prima poziție în categorie, cu aproape 5.000.000 vizitatori unici în luna decembrie. În această perioadă, A1.ro nu doar că și-a menținut primul loc detașat la nivel de clienți unici - aplicația mobilă Antena 1 a fost și ea alegerea numărul 1 pentru consumatori.

Observatornews.ro a înregistrat a 6-a luna consecutivă cu peste 6 milioane de vizitatori unici, aplicația de știri generaliste având a doua cea mai mare audiență din top, conform datelor oferite de către Studiul de Audiența și Trafic Interne.

Antena 1 și ObservatorNews sunt de 10 luni consecutive aplicațiile cu cea mai mare audiență din România.

Lansat la începutul lui 2021, CaTine.ro, site-ul de Lifestyle feminin al grupului Intact, a ajuns la a patra lună consecutivă cu peste 1 milion de unici. Interviurile CaTine au devenit virale în mediul online și continuă cu un nou sezon, CaTine - La Masculin.

AS.ro a înregistrat peste 2 milioane de unici, un nou record al site-ului.

Despre Intact Media Group: Din Intact Media Group fac parte site-urile: a1.ro, observatornews.ro, spynews.ro, as.ro, catine.ro, antena3.ro, radiozu.ro, zutv.ro, antenastars.ro, tvhappy.ro, retetefeldefel.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.