Vești bune pentru abonații Netflix care folosesc telefone sau tablete cu Android pentru a viziona filmele și serialele preferate. Platforma introduce o funcție nouă, care îți permite să vezi o parte dintr-un film pe care l-ai descărcat parțial pe device-urile mobile. 

Netflix a introdus de ceva timp funcția de descărcare a show-urilor preferate, atât pentru utilizatorii de iOS, cât și pentru cei de Android. Aceasta îți permite să vezi filmele și serialele favorite în timp ce ești în tren, avion, sau pur și simplu nu ai acces la internet sau nu vrei să folosești datele mobile. Noutatea pe care Netflix o aduce constă în faptul că acum vei putea vedea și producțiile pe care le-ai descărcat parțial, dacă ești utilizator de Android. Până în prezent, vizionarea unui film sau serial descărcat în telefon era posibilă doar după ce procesul era finalizat. 

Add to ”My List”! Cel mai popular serial Netflix de anul acesta revine cu sezonul al doilea

Acum, dacă ai apucat să descarci doar 20% dintr-un serial cu 10 episoade, de exemplu, adică două episoade, le vei putea viziona pe device-urile cu Android chiar dacă descărcarea nu este finalizată. Funcția nu este încă disponibilă pentru utilizatorii de iOS, dar cei de la Netflix au anunțat că lucrează la o opțiune similară și pentru ei.