Puștoaicele de la Blackpink au cucerit planeta cu muzica lor și nu numai. Fetele nu se pricep numai la muzică, ci și la fashion, social media și chiar business. Cele patru puștoaice pot da lecții oricând despre personal branding. Dincolo de succesul trupei, fiecare dintre ele are proiecte pe cont propriu și toate patru le pot inspira pe fetele de vârsta lor și nu numai. Iată câteva lecții pe care le poți învăța de la Jisoo, Jennie, Rose și Lisa!

Inspiră-i pe cei din jurul tău așa cum o face Jisoo. Cea mai mare membră a trupei a ”inventat” machiajul cu punctulețele de tuș negru pe care fetele l-au purtat în videoclipul “How You Like That”. De aici și până la mii de fete care au preluat ideea și s-au fotografiat așa pe rețelele de socializare a fost un singur pas. Pasiunea pentru makeup a ajutat-o să devină ambasador Dior pentru linia lor de makeup.

 

Urmează-ți visul, așa cum a făcut-o Jennie. Artista a stabilit un record cu piesa solo pe care a lansat-o și care a depășit 600 de milioane de vizualizări pe YouTube. Nu s-a oprit aici și s-a apucat și de vlogging. Are deja 5,7 milioane de abonați pe canalul personal.

Fii cel mai bun în ceea ce faci, ca Rose. Vocea inconfundabilă o ajută să se facă remarcată indiferent ce ar cânta. Poate nu știai, dar a fost cea mai bună la audițiile organizate de cei de la YG Entertainment, compania care se ocupă de artiștii și trupele K-pop. 

Muncește din greu, chiar și atunci când ai ajuns sus, așa cum o face Lisa. Cea mai talentată dintre fete la capitolul dans, Lisa și-a descoperit această pasiune cand era doar un copil și de atunci petrece ore în șir în fiecare zi în sala de dans. A fost descoperită de către cei de la YG Entertainment când avea 13 ani și de atunci a devenit din ce în ce mai bună.