Adelina Pestrițu a simțit nevoia de o schimbare, așa că cel mai simplu i-a fost să apeleze la o perucă. Imediat ce a postat imaginea, urmăritorii Adelinei au observat o asemănare foarte mare cu o altă vedetă de la noi.

Chiar dacă și-a păstrat culoarea brunetă, Adelina nu a fost mereu la fel de conservatoare atunci când a venit vorba de lungimea părului. Ade și-a schimbat look-ul de multe ori, așa că de data aceasta a decis să apeleze la o perecă. Urmăritorii de pe Instagram ai vedetei au fost uimiți să o vadă pe Adelina cu părul lung și blond și imediat au început să găsească asemănări între ea și o altă artistă de la noi.

Noul look adoptat temporar de Adelina o face pe vedetă să fie confundată cu Antonia de pe vremea când aceasta era blondă. Urmăritorii Adelinei au apreciat postarea vedetei și au sfătuit-o ca pe viitor să aibă curajul să facă acest pas.

Între timp, Adelina a renunțat la perucă și a plecat în vacanță cu familia. La cât de curajoasă o știm pe Ade, nu credem că va sta prea mult pe gânduri și poate va face pasul de a intra în gașca vedetelor blonde.

Tu să ne spui! Seamănă sau nu cele două?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤦🏽‍♀️

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#codlea #show #antoholix #antoholixforever #emotionalrollercoaster

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on