De când a devenit mămică, Gina Pistol petrece mai puțin timp pe rețelele de socializare și își dedică tot timpul fetiței ei. Poatează mai rar, dar atunci când o face, îi cucerește definitiv pe cei care o urmăresc pe rețelele se socializare. Așa s-a întâmplat și acum, iar poza pe care a postat-o în feed a smuls multe like-uri. 

Cei care o urmăresc pe Instagram pe Gina Pistol au observat că, de când a devenit mămică, nu mai este așa activă pe social media. Vedeta petrece timpul cu fetița ei, iar atunci când intră pe net, postează lucruri care chiar contează. Iar cea mai recentă poză pe care a postat-o pe feed este cel mai bun exemplu în acest sens. Gina a publicat o fotografie în care ea și Smiley se țin în brațe, făcută pe vremea când micuța Josephine era încă în burtică. 

”O poză veche. N-am poze noi cu noi”, a scris Gina în dreptul fotografiei. Celor care au văzut fotografia nu le-a păsat că nu este una de actualitate și au coplețit-o pe Gina cu like-uri. ”Superbi. For real”, ”Much love”, ”Vă ador” sau ”Cei mai frumoși” sunt doar câteva dintre comentariile pe care cei doi le-au primit la fotografie. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)