Cel mai frumos lucru în copilărie e să ai un frate sau o soră. Cu el împarți orice, iar la maturitate, știi că ai pe cine te baza. Câțiva dintre artiștii români au frați sau surori care le seamănă foarte tare.

Majoritatea s-au ținut departe de lumina reflectoarelor. Ți-i arătăm noi acum și tu ne spui dacă seamănă sau nu cu frații lor celebri:

1. Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă. Sunt 11 frați, dintre care 5 surori. Aici e doar o mică parte a familiei:

2. Elena Gheorghe are și soră, și frate: Ana și Costin. În familia Elenei, muzica merge mână în mână cu fotbalul: Costin joacă fotbal, iar Ana e căsătorită cu fotbalistul Paul Pârvulescu și au un băiețel.

3. Carlla e sora lui Nicole Cherry și e make-up artist. Cele două seamănă atât de bine, încât fanii de pe Facebook au întrebat, mai în glumă, mai în serios, dacă sunt gemene. Nicole este cu șase ani mai mică.

4. Andra are o familie frumoasă și numeroasă: două surori pe nume Aura și Diana și un frate, Săndel. 

5. La Delia e clar: sora ei, Oana, a moștenit și frumusețea și talentul muzical. Ne-au convins la ZU:

6. La Alina Eremia nu mai e niciun dubiu: Mircea are toate premisele să facă furori, atât printre fete, cât și în muzică:

7. Nu, nu vezi dublu. Filip, fratele mai mic al lui Smiley seamănă leit cu artistul!

 

Zi de familie!

Posted by Smiley on Saturday, 25 April 2015

8. Liviu Teodorescu le-a făcut cunoștință fanilor cu fratele lui într-un context ”dureros”. Acesta și-a rupt piciorul și Liviu trebuie să aibă grijă de el. Însănătoșire grabnică!

 

Ma' brotha' is home! A stat o saptamana internat, dar uite-l intreg si "pe piciorul" lui:))Hai sa-i ridicam moralul la maxim!!!󾌮󾔗󾔗󾔗󾭞Tarelamate

Posted by Liviu Teodorescu on Thursday, 20 August 2015