La 28 de ani, Avicii era unul dintre cei mai bine plătiți producători din lume. A compus muzică pentru el și pentru alții și a lăsat în urmă zeci de hituri de No. 1. Au trecut deja câteva luni de la moartea celebrului DJ, iar familia sa a încercat să mențină, pe cât posibil, discreția - pe toate planurile. 

Acum, s-a aflat că vila de lux în care a trăit Avicii a fost vândută în secret, cu 17,5 milioane de dolari, la doar 4 luni de la moartea artistului. Conform unui agent imobiliar, Avicii a cumpărat această casă în 2013, în perioadă când avea un succes răsunător cu melodiile „Wake Me Up” și “Hey Brother”, și a plătit pentru ea 15,5 milioane de dolari.

10 momente în care artiștii au "copiat" sample-uri din alte piese și au lansat HIT-uri

Vila situată în Hollywood Hills West, o zonă de lux din Los Angeles, a fost construită în 2008. Are o suprafață de 650 de metri pătrați, șase dormitoare și șapte băi și estea realizată doar din sticlă. Vila are dotări de lux, precum un spa și o piscină infinity și oferă o priveliște superbă către centrul Los Angeles-ului. De altfel, Avicii posta mereu pe Instagram poze sau filmulețe din casa sa.

Avicii a fost găsit mort pe 20 aprilie, în camera lui de hotel din orașul Muscat, Oman, unde se afla în vacanță. Vestea a picat ca un trăsnet pentru fanii săi, iar la câteva zile părinții DJ-ului au clarificat totul: Avicii s-a sinucis. Potrivit anchetei, artistul s-a tăiat la mână cu o sticlă spartă și și-a produs o hemoragie incompatibilă cu viața.

Tim Bergling avea doar 28 de ani și se lupta cu depresia în ultima perioadă. În plus, problemele de sănătate l-au forțat să renunțe la concertele live.