Când eşti mic şi visezi să fii artist, şi părinții trebuie să facă sacrificii. O ştiu cel mai bine tații de fete din show-bizz-ul românesc.

Tatăl Andreei Bălan a dat tonul. A fost tot timpul după fetele din trupa Andre pentru a le supraveghea dar şi ca şofer şi manager.

Un alt tată celebru în showbizz-ul românesc a fost tatăl Andrei. Alexandru Mihai a declarat la un moment dat că a fost body-guard-ul fiicei sale peste tot pe unde a umblat.

Şi Alina Sorescu l-a avut pe tatăl ei impresar. Gabriel Sorescu îşi dăduse demisia la un moment dat ca să o însoțească pe fata lui peste tot. Între timp, Alina a devenit mamă şi mai cântă doar sporadic, aşa că tata s-a întors la jobul lui de la Institutul de Geologie.

Giulia Anghelescu şi-a concediat tatăl din postura de impresar imediat după ce părinții ei au divorțat.

Poate una din singurele artiste care mai umblă cu părintele după ea peste tot este Nicole Cherry. Nu are încă 18 ani, aşa că tatăl îi este şofer şi o însoțeşte peste tot. Are grijă de ea inclusiv în club. Cei doi au o relație perfectă, mai ales că Cireşica provine dintr-o familie de muzicanți, iar părinții înțeleg de minune cu ce se mănâncă industria asta.