Cel mai frumos lucru în copilărie e să ai un frate sau o soră. Cu el împarți și bune, și rele, iar la maturitate, știi că ai pe cine te baza. Câțiva dintre artiștii români au frați sau surori care le seamănă leit.

FOTO: Ei sunt frații şi surorile vedetelor despre care habar n-aveai că există!

Majoritatea s-au ținut departe de lumina reflectoarelor. Ți-i arătăm noi acum și tu ne spui dacă seamănă sau nu cu frații lor celebri:

Andra are o familie frumoasă și numeroasă: două surori pe nume Aura și Diana și un frate, Săndel. 

Carlla e sora lui Nicole Cherry și e make-up artist. Cele două seamănă atât de bine, încât fanii de pe Facebook au întrebat, mai în glumă, mai în serios, dacă sunt gemene. Nicole este cu șase ani mai mică.

Elena Gheorghe are și soră, și frate: Ana și Costin. În familia Elenei, muzica merge mână în mână cu fotbalul: Costin joacă fotbal, iar Ana e căsătorită cu fotbalistul Paul Pârvulescu și au un băiețel.

 Lidia Buble e cea mai tare: are 10 frați și surori. Aici e mătușica Lidia, alături de o parte dintre frații și nepoțeii ei.

Nu, nu vezi dublu. Filip, fratele mai mic al lui Smiley seamănă leit cu artistul!

Liviu Teodorescu le-a făcut cunoștință fanilor cu fratele lui într-un context ”dureros”. Acesta și-a rupt piciorul și Liviu trebuie să aibă grijă de el. 

Andreea Bănică are și ea o soră. Le-a făcut cunoștință fanilor de pe Facebook cu ea:

Alexandru e fratele lui Randi. Nu prea seamănă cu el, nu-i așa?

Lora le-a făcut cunoștință cu fratele ei fnilor de pe Facebook

Jo are o soră mai mică. Amândouă seamănă perfect cu mama lor!

Tadaaaam! Ea e surioara lui Lariss.

Irina Rimes are și ea un frate mai mic.