Când te uiţi la ele e greu să-ţi imaginezi, dar aceste 7 frumuseţi au fost cândva bărbaţi. Sau băieţi, pentru că unele şi-au început procesul de transformare foarte devreme.

Sigur, se vor găsi oameni care să comenteze decizia lor, dar până la urmă de ce să trăieşti altfel decât simţi şi să te mulţumeşti cu ceva ce crezi că natura a “greşit” la tine?

Andreja Pejic

Andreja este un model androgin, care defilează atât ca femeie, cât şi ca bărbat. Hell, a primit premii pentru cea mai hot femeie şi cel mai hot bărbat. În acelaşi an!

Lili Elbe

Daneza a fost prima persoană care a făcut operaţie de schimbare de sex, în 1930.

Laverne Cox

Laverne a fost prima actriţă transgender care a fost nominalizată la un premiu Emmy.

Kim Petras

S-a născut băiat, dar la 12 ani a decis să îşi schimbe sexul. Ulterior a devenit cântăreaţă, dar şi imaginea unui lanţ de saloane de coafură.

Amiyah Scott

Model şi actriţă, Amiyah se inspiră din stilul Rihannei şi al lui Lil’ Kim.

Jenna Talackova

Modelul canadian a avut curajul să intenteze proces organizatorilor Miss Universe şi lui Donald Trump pentru discriminare. Şi a câştigat! Procesul, nu concursul de frumuseţe, dar nici nu a mai contat la câtă popularitate şi simpatie a obţinut.

Carmen Carrera

Născută Christopher Roman, Carmen este vedetă TV şi model în SUA. Victoria’s Secret a primit solicitarea de a folosi drept primul model transgender.