Dua Lipa lansează un trend care ar putea fi preluat de multe fashioniste în curând. Artista a apărut pe Instagram purtând o pereche de pantaloni foarte originali, model unicat, și le-a inspirat pe urmăritoarele ei.

Dua a postat pe Instagram o serie de fotografii în care apare îmbrăcată cu un tricou gri, cu logo-ul trupei Iron Maiden și o pereche de blugi colorați. Pantalonii au fost cei care au atras toate privirile și au reprezentat piesa de rezistență a ținutei. Și pe bună dreptate, pentru că sunt un model unicat. Este vorba despre o pereche de jeanși vintage, cumpărați de pe eBay și stilizați de o artistă din Marea Britanie. Blugii sunt pictați manual, cu vopsele și markere speciale pentru țesături, și au fost făcuți special pentru Dua Lipa. 

Stilistul artistei a luat legătura cu designer-ul britanic și a cerut un model unicat, care să se potrivească stilului cântăreței. Dacă îți plac pantalonii, poți să îți faci și tu o pereche acasă. Îți trebuie doar o pereche de jeanși vechi, deschiși la culoare, carioci pentru materiale textile, curaj și puțină imaginație.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)