Inna a făcut o pasiune pentru o piesă vestimentară de designer, apărută recent pe piață. Ca orice adevărată fashionistă, Inna a vrut să o aibă în garderobă și să o integreze în cât mai multe styling-uri. 

Este vorba despre o pereche de jeanși apăruți recent sub eticheta Mugler. Blugii, care sunt o combinație de denim și piele neagră, au apărut într-o prezentare de modă în urmă cu câteva săptămâni. Bella Hadid i-a purtat pe catwalk și de acolo s-a declanșat isteria. Blugii au fost piesa de rezistență a colecției propuse de brand-ul Thierry Mugler, iar fashionistele din întreaga lume s-au grăbit să pună mâna pe ei, deși prețul nu este deloc unul mic. Dintre vedetele de la noi, printre primele care și i-au achiziționat au fost Alina Eremia și Inna. Ambele s-au afișat pe Instagram purtându-i în diverse combinații, dar se pare că pentru Inna, jeanșii s-au transformat într-una dintre piesele ei vestimentare preferate. 

Fani celebri. Ei sunt artiștii internaționali care o urmăresc pe Inna pe Instagram

Artista i-a purtat în câteva combinații diferite și a urcat imaginile pe Instagram. Inna i-a asortat cu un sutien negru, șapcă și bocanci, dar și cu un crop top cu imprimeu de leopard. Cum îi stă mai bine?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)