Inna este genul de artistă care dă tonul nu doar în muzică, ci și în materie de fashion. Orice ar purta, le inspiră și pe cele care o urmăresc pe rețelele de socializare, iar accesoriul cu care s-a afișat recent este doar un exemplu în acest sens. 

Face ce face și atrage atenția din nou. Vorbim despre Inna care, atunci când nu poartă o ținută provocatoare sau originală, apelează la accesorii inedite pentru a scoate din anonimat orice outfit. Și nu este vorba despre genți sau pantofi de designer, ci despre un accesoriu-bijuterie, care se poartă pe mână. Inna s-a afișat pe Instagram cu un fel de mănușă-bijuterie și i-a cucerit pe cei care o urmăresc online. ”Mi-am făcut manichiura pe Elm Street. Ce părere aveți despre ea?” - a scris Inna în descrierea fotografiei. Imaginea a adunat aproape 50.000 de like-uri și peste 400 de comentarii. 

Superman, tu ești?! Inna lansează un nou trend. Ai avea curaj să ieși pe stradă îmbrăcată așa?

Inna trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere muzical. La începutul anului a filmat două videoclipuri în Dubai, iar primul pe care l-a lansat, pentru piesa ”Flashbacks”, i-a adus succes pe plan internațional. Melodia a fost în top 50 cele mai căutate pe Shazam la nivel mondial și a ajuns să fie difuzată în heavy rotation pe radio în țări precum Ucraina și Rusia. La finalul lunii aprilie, a lansat un alt pariu muzical: ”Oh My God” este a doua melodie de pe albumul ”Heartbreaker” pe care Inna o promovează cu videoclip. A debutat direct in trending și a reușit să adune peste 2,3 milioane de vizualizări în câteva zile de la lansare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)