Delia ne-a obișnuit deja cu pasiunea ei pentru modă și, mai ales, pentru piesele atipice. Artista tocmai și-a adăugat la colecția de încălțăminte două modele pe care nu oricine ar avea curajul să le poarte. Partea cea mai interesantă este că sunt primite cadou de la Antonia. 

Delia este o fashionistă convinsă, iar cei care o cunosc foarte bine știu exact ce i-ar plăcea și îi fac cadouri în consecință. Artista are o pasiune pentru accesorii și încălțări care mai de care mai originale și, de ceva timp, a început să își cumpere... crocși. Exact, acei papuci de cauciuc, pe care multă lume nu îi suportă, iar unele pasionate de modă nu i-ar purta niciodată. Delia nu dă doi bani pe părerile altora și tocmai și-a adăugat două modele noi la colecție. Un model de culoare neagră, cu sclipici și ținte, și un model foarte colorat, ambele pe gustul ei. 

Partea și mai tare este că încălțările sunt primite cadou de la Antonia, care le-a văzut și s-a gândit instantaneu că i s-ar potrivi prietenei ei. Și a nimerit-o! Artista a postat pe stories imagini și a transmis cât de mult îi plac.

Delia are în comun cu Justin Bieber pasiunea pentru crocși, iar artistul de peste Ocean chiar a lansat o colecție de astfel de încălțări pe piață, sub brand-ul Drew. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by drew house (@drewhouse)