Atunci când vine vorba despre fashion, artistele de la noi au nenumărate surse de inspirație. Multe dintre ele au o pasiune pentru piesele de designer și sunt la curent cu tot ce mișcă în lumea modei. Nici nu este de mirare că uneori se întâmplă să aleagă piese vestimentare asemănătoare. 

Chiar dacă fiecare vedetă are un stil vestimentar original, se întâmplă uneori să le atragă atenția aceleași outfit-uri sau accesorii. Așa s-a întâmplat și în cazul Innei și Alinei Eremia, care au ales modele aproape identice de geci pentru a înfrunta toamna. Alina se află în vacanță în Germania zilele acestea, iar pentru a face față temperaturilor de toamnă, a apelat la o geacă de culoare neagră, care pare foarte călduroasă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Un model similar de geacă a purtat și Inna, în urmă cu o săptămână, când a fost la Brașov. Pasiunea celor două artiste pentru fashion a ajuns chiar mai departe și s-a concretizat recent. Atât Inna, cât și Alina Eremia au creat câte o colecție-capsulă de haine în colaborare cu un magazin online de fashion de la noi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)