Camelia Bălțoi și Alexandra Tudor, prezentatoarele Antena Sport, și-ar dori ca faptele bune să fie un sport national și se alătură proiectului Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1, cu o nouă ediție în care românii de pretutindeni au posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoția binelui.

”Pentru mine, a face bine înseamnă a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor. Am fost ajutată, am primit și eu sprijin la rândul meu și îmi place senzația pe care o trăiesc atunci când fac asta, mă simt bine când fac bine! Și mă bucur când fac oameni fericiți!”, spune Camelia Bălțoi, iar colega sa de la pupitrul jurnalului sportiv este de aceeași părere. 

”Cred că ajutorul pe care l-am prețuit cel mai mult în viață a venit de la oamenii de la care nici nu speram! Așa că în vremurile acestea tulburi și destul de grele pentru toți, e important să fim alături de semenii noști care au nevoie cel mai mult de ajutor! Vă invit să spunem împreună: <Ajutăm noi!>, îndeamnă Alexandra Tudor. 

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorințe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colțurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată pe 29 noiembrie, începând cu ora 14:00. 

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre experiențele personale în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru întreaga omenire. 

 Emoție #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.