Among US e unul dintre cele mai populare jocuri din ultima vreme, cu peste 100 de milioane de descărcări la nivel mondial. Chiar dacă a apărut de aproape doi ani, a înnebunit pe toată lumea în pandemie și, dacă iei la verificat telefoanele prietenilor tăi, cu siguranță găsești măcar unul care îl are instalat. 

Deși atât de multă lume îl joacă, nu toți știu aceste detalii din spatele jocului. Dacă le cunoșteai deja pe toate cele de mai jos, înseamnă că ești un fan adevărat!

1. Inițial s-a numit SpaceMafia. Și asta pentru că a fost inspirat dintr-un alt joc, Mafia. S-a lansat cu numele pe care îl știm astăzi, până la urmă. 

2. Nu a avut succes de la început. De fapt, a avut o pornire destul de greoaie, iar producătorii s-au gândit de mai multe ori să renunțe la el. 

3. Trebuia să aibă o continuare, dar producătorii s-au răzgândit. După ce au făcut anunțul, au anunțat că se vor concentra pe îmbunătățirea jocului actual și că nu va exista o parte secundară.

4. Este plin de ”easter eggs”. Conține referințe la ”Rick & Morty” și la o mulțime de brand-uri din realitate, pe care s-ar putea să nu le observi dacă ești prins în acțiune.