Delia s-a întors din vacanța din Maldive și, printre primele lucruri pe care le-a făcut, a fost să iasă la masă cu familia ei. Artista a ieșit la restaurant alături de părinții, sora și nepoțica ei și a postat pe Instagram câteva imagini. 

Există o vorbă care spune că ”nicăieri nu-i mai bine ca acasă” și se aplică în cazul multora, de la oameni obișnuiți, până la vedete. Indiferent în ce destinații exotice ar călători, Deliei i se face dor de cei dragi și abia așteaptă să se întoarcă la ei. Așa s-a întâmplat și acum, când, proaspăt întoarsă din Maldive, Delia a ieșit la o terasă cu familia ei. În pozele postate pe Instagram, se pot vedea părinții artistei de o parte a mesei, iar de cealaltă, Delia, sora ei, Oana, și nepoțica sa, Jessie. 

#FanTest. Ești fan Delia? Răspunde la întrebări și hai să vedem cât de bine o cunoști!

Delia este înnebunită după micuța Jessie și a recunoscut că o iubește ca și cum ar fi copilul ei. Oana mai are un băiețel, dar prima născută este feblețea Deliei. Artista nu ratează nicio ocazie să se joace cu ea, atunci când se întâlnesc, și să posteze imagini adorabile cu ea pe internet. Cântăreața și-a schimbat chiar și fotografia de profil la Instagram și a pus o poză cu micuța, făcută recent. 

Swipe să vezi și imaginea cu părinții Deliei:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)