Delia este genul de artistă care și-a conturat un stil vestimentar original și inconfundabil. Investește permanent în colecția ei de haine și de accesorii și aproape că nu apare de două ori îmbrăcată la fel. Dar lucrurile nu au stat dintotdeauna așa, iar Delia a traversat mai multe etape stilistice, de-a lungul anilor.

Stilul vestimentar al Deliei a evoluat constant de la lansare și până în prezent. Acum poate spune cu mâna pe inimă că și-a găsit stilul care o reprezintă cel mai bine și toate hainele și accesoriile pe care le poartă sunt din același ”film”. Delia are un dressing care ar face-o invidioasă și pe cea mai mare fashionistă și tot investește constant sume mari în ținutele cu care se afișează. Dar înainte să aibă garderoba de acum, Delia a încercat tot felul de ținute, pentru a afla ce i se potrivește cel mai bine.

New week, new colour. Delia și-a schimbat radical look-ul. Îi stă bine așa?

Și nu vorbim despre anii 2000 și perioada N&D, ci despre vremuri mai recente. Delia a postat pe stories câteva fotografii făcute în urmă cu câțiva ani, în care poartă rochii cu care acum nu s-ar mai afișa. Una dintre fotografii este făcută la un shooting, iar Delia are o rochie lungă, din tull, iar alta este o poză de la masa juriului și poartă o rochie mulată, feminină, cu broderie din dantelă. 

Ți-ai mai imagina-o acum îmbrăcată așa?