Antonia e frumoasă orice ar face, fie că se afișează 100% naturală, fie că apelează la make-up artiștii ei preferați sau la filtrele de pe Instagram. Dar atunci când apare aranjată, își cucerește definitiv fanii de pe Instagram. 

Antonia s-a lăsat pe mâna specialiștilor și s-a afișat pe Instagram cu un look glam și purtând o ținută extrem de provocatoare. Make-up artista ei preferată, Ema Uta a avut grijă ca Antonia să aibă un machiaj impecabil, în timp ce George Cozma i-a făcut o coafură originală, cu șuvițe de păr răsucite și prinse în două cocuri simetrice. Antonia a purtat o rochie scurtă, neagră și extrem de provocatoare și a postat câteva imagini atât pe feed, cât și pe Insta Stories. Artista și-a cucerit fanii, iar instantaneele publicate pe feed au adunat aproape 100.000 de like-uri și au generat sute de comentarii din partea celor care o urmăresc. 

Hotness alert! Antonia și Kylie Jenner au purtat același model de body. Cui i-a stat mai bine?

”Mai lasă și la alții atâta frumusețe”, ”Gorgeous”, ”Tu nu ai nevoie de filtre”, ”Goddess of beauty”, ”Angel on earth” sau ”Ești perfectă” sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au comentat. Antonia nu a specificat dacă s-a aranjat așa pentru o ședință foto sau pentru un nou proiect muzical, dar cert este că și-a pus pe jar fanii cu look-ul perfect. Artista a lansat anul acesta trei videoclipuri noi și are planuri mari și pentru perioada care urmează. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)