Pe 14 Mai 2022, la  Rectoratul Universității Politehnica București, Liga Studenților Electroniști organizează LANParty, unul dintre puținele evenimente organizate de către studenți, cu scopul de a întruni sute de jucători și spectatori, sub un singur fenomen, pasiunea pentru jocuri video și IT.

Fiind o experiență oferită de o asociație studențească, voluntarii vor încerca să ofere atât celor care participă, cât și spectatorilor o atmosferă cât mai prietenoasă și o zi plină de amintiri frumoase, cu premii pe masură. Printre principalele scopuri ale LANParty se numără crearea unei competiții de nivel înalt, accesibilă oricărui pasionat de jocuri video Stimularea interesului pentru e-Sports. Promovarea și premierea participanților dedicați domeniului Încurajarea interacțiunii dintre jucători, sponsori și public.

De asemenea, vor fi și turnee principale, la care este necesară înscrierea și organizarea unor preliminarii înainte de evenimentul în format fizic: League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Valorant (echipe de cate 5 persoane) (ultimele 4 echipe rămase în fiecare turneu vor disputa turneele pe data de 14 Mai in locația specificată), dar și turnee cu înscriere în timpul evenimentului: FIFA, Hearthstone, Mortal Kombat, Rocket League.

Ce jocuri mai avem în plus? PUBG Mobile, Free Fire, Clash Royale, dar și concurs de COSPLAY (costume personaje din jocuri video), extrageri și tombole cu premii pentru public.