Milioane de fotografii sunt "urcate" zilnic pe Internet în întreaga lume, dar unele ajung să fie supercunoscute. Uite cele mai populare imagini virale din ultimii ani, share-uite de milioane de ori sau transformate în meme-uri. Nu credem că greşim dacă spunem că pozele astea au schimbat Internetul pentru totdeauna, right?

11 imagini VIRALE pe net, care de fapt sunt FAKE

Cel mai frumos infractor EVER!

"Îți va fura şi inima, şi DVD player-ul". Asta a fost reacția internauților la fotografile lui Jeremy Meeks. Fotografia lui a apărut în 2014 pe pagina de Facebook a departamentului de Poliție din Stockton, California. Şi nu numai că omul a devenit celebru peste noapte, dar a şi semnat un contract de modeling cât timp era încă în închisoare.

Un selfie cu Tom Hanks, cel mai tare cadou de nuntă

Elizabeth şi Ryan erau la o şedință foto în Central Park, după nuntă, când Tom Hanks a trecut în fugă pe lângă ei. Actorul s-a oprit să-i felicite şi chiar a făcut cu ei câteva fotografii. Şi ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, a postat pe contul său de Instagram un selfie cu mirii, alături de câteva urări de bine. Tare sau ce?

Selfie-ul lui Ellen DeGeneres de la Gala Oscar 2014

Probabil cel mai epic selfie ever! Chiar dacă se putea şi mai bine, dacă Bradley Cooper ar fi avut brațele mai luni. Hey, n-am zis-o noi, ci Ellen!

Leonardo DiCaprio, la primul Oscar din carieră

Leo a aşteptat mult primul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Mult şi bine! Iar când î sfârşit l-a primit, conştient sau nu a avut o reacție care s-a viralizat rapid. DiCaprio nu ne-a lămurit nici până în ziua de azi dacă degetul ăla era destinat cuiva sau a fost doar o coincidență. Oricum, lumea nu va uita niciodată gestul.

Grumpy Cat

Pisoiul Tard a devenit celebru pentru că, orice ar face, pare furios, dezgustat, plictisit... continuați voi! A devenit celebru în 2013, când fotografia lui a primit premiul Webby pentru cel mai tare meme al anului. Până la sfârşitul lui 2014, Tard câştigase peste 100 de milioane de dolari. Şi tot nu a părut mai fericit.

Rihanna la Met Gala 2015

RiRi a vrut să facă senzație la eveniment şi a ales o rochie care a atras atenția. Poate chiar mai mult decât şi-ar fi dorit. Ce comentarii au urmat, şi toate felurile de mâncare cu care a fost comparată trena ei... Internetul nu le va uita curând.

"The Dress"

Voi cum o vedeți? Albă cu auriu sau albastră cu negru?

Kim Kardashian pe coperta revistei "Paper"

Salt Bae

Bucătarul turc Nusret Gökçe a devenit faimos pentru felul în care pune sare în mâncare. Atât!

Fotografiile "Follow me"

Un cuplu din Rusia, Murad Osmann şi soția lui, Natalia, au dat startul acestui trend în fotografie, care i-a inspirat pe mulți. Adică şi pe cei care au mereu chef de caterincă.