Cleopatra Stratan este genul de artistă care s-a transformat din copil în femeie parcă peste noapte și unora dintre fanii ei le este greu să creadă cât de repede a trecut timpul. Cleopatra s-a fotografiat într-o ținută extrem de provocatoare și a cucerit Instagram-ul. 

Cum arată Cleopatra Stratan atunci când iubitul ei o invită la o cină romantică? Artista a postat pe Instagram o fotografie care răspunde perfect la această întrebare. Cu o rochie până la genunchi, neagră, din paiete și puțin decoltată, logodnica lui Edward Sanda are un look de femme fatale. Tabloul este completat de coafura de inspirație retro, cu bucle mari, și rujul roșu. 

New phone, who dis? Cleopatra Stratan și-a indus în eroare fanii cu un nou look: ”Am crezut că e Irina Rimes”

Descrierea fotografiei - ”O noapte în Monte Carlo” - i-a dus pe mulți cu gândul la o nouă piesă la care Cleopatra ar putea lucra. Cu atât mai mult cu cât, zilele trecute, artista de peste Prut a scris că: ”Abia aștept să vă încânt cu noile mele piese!”. Rămâne de văzut cu ce melodii urmează să ne încânte Cleopatra, dar, până atunci, i-a încântat pe toți cei care au văzut fotografia pe Instagram cu apariția plină de glam. Îi stă bine?