De Paşte, echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit o serie de ediții speciale. Încă din Vinerea Mare, o zi cu o semnificație aparte pentru creştini, de la 08:00, matinalii îşi invită telespectatorii să urmărească o discuție despre tradiții şi obiceiuri pe care le urmează românii la această sărbătoare, cu invitați speciali precum preotul Gabriel Cazacu, de la Mănăstirea Caşin şi teologul Ionuț Bârsan. Cum se pregătesc românii de sărbătoare, ce destinații au ales pentru minivacanța de Paşte, dar şi ce amintiri au Luminița Anghel, Marcel Pavel şi Paula Seling despre momentele petrecute alături de cei dragi, telespectatorii vor putea urmări vineri, 30 aprilie, de la 08:00, la Antena 1. 

În prima zi de Paşte, de la ora 10:00, cei mai simpatici matinali îi invită pe telespectatori să petreacă Sfânta zi împreună, în familia Super Neatza. Gaşca de weekend are invitați speciali şi materiale despre cum celebrează românii anul acesta cea mai importantă sărbătoare creştină. Amna va petrece Paştele alături de familia Super Neatza şi va veni cu un cadou special pentru telespectatori. Ruxandra Luca este invitată la masa de Paşte, iar experta în parenting vine însoțită de băieții ei. Marian Duță şi Cătălin Oprişan petrec sărbătoarea lângă grătarul cu mici. Cine se pricepe mai bine să-i pregătească, dar şi cine îi face să dispară, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 10:00, la Antena 1. 

A doua zi de Paşte, de la ora 08:00, campionii dimineților perfecte dau startul distracției într-o ediție specială a emisiunii. Răzvan, Oprişan şi Nicolai Tand au musafiri în ograda lor de la țară. Costumați în straie populare, aceştia îşi aşteaptă oaspeții de la oraş, pe Dani, Ramona, Bianca şi Ristei. Nu lipsesc nici invitații speciali: Elena Gheorghe va petrece această zi specială alături de echipa Super Neatza, în vreme ce Robert Tudor va aduce magia sărbătorilor pe platoul emisiunii. Simpaticul reporter Marian Duță le-a pregătit şi el telespectatorilor ponturi despre cum se poate sărbători Paştele la pescuit, dar şi rețete festive delicioase pe bază de peşte, într-o transmisiune specială de la o păstrăvărie de pe Valea Doftanei.