Duminica aceasta, de la 13:15, Antena 1 lansează un nou proiect de cooking – Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef – Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriție – dr. Cezar şi o vedetă. Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu rețete delicioase, discuții savuroase şi ponturi pentru impresionat invitații la masă. Ce iese când se întâlnesc un bucătar, un gurmand şi un medic pasionat de nutriție, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1. 

 

 „Propunerea de a face parte din acest proiect a venit pentru mine ca o mare supriză şi o mare bucurie. Îmi place enorm de mult să gătesc şi mă bucur că pot să le arăt oamenilor în continuare tot felul de rețete şi de variante pe care să le pregătească şi ei, mai apoi. Mă bucur, de asemenea, că toată munca mea de la Chefi la cuțite a însemnat ceva pentru oamenii de acasă, pentru comunitatea mea, iar acest nou proiect, Hello Chef, vine ca o confirmare a acestui lucru. Ne vedem în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1, cu invitați surpriză şi rețete delicioase.”, a declarat Roxana Bleche, în vreme ce dr. Cezar a completat: „De la această emisiune lumea să se aştepte la lucruri neaşteptate şi să vadă un alt fel de cooking show, ce va aduce inclusiv informații ştiințifice, pe înțelesul tuturor. Vom vorbi despre riscurile şi beneficiile cafelei, despre grăsimile bune şi cele mai puțin bune, dar şi cum pot fi tratate despresia sau anxietatea cu ajutorul alimentației. Ii invităm pe telespectatori să ne urmărească în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1 şi să afle lucruri pe care nu le ştiau, dar pe care le pot pune în practică imediat, pentru a vedea rezultate în starea lor de sănătate!”. 

Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi dr. Cezar vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experiențe culinare Natanticu, Dorian Popa, Ramona Olaru, Cătălin Rizea, Răzvan Fodor, Răzvan Babană, Romică Ţociu şi dr. Mihail Pautov.